ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του έκοψε το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου ο ΑΕΤΟΣ Βασιλικών. Την Πίτα ευλόγησε ο Πατέρας Σταύρος της ενορίας Αγίου Γεωργίου Βασιλικών, με ευχές για το νέο έτος και παραινέσεις προς τους γονείς για ένα καλύτερο μέλλον στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Την Πίτα  έκοψε ο δήμαρχος Θέρμης  Θεόδωρος Παπαδόπουλος ο οποίος για μία ακόμη φορά έδωσε θερμά συγχαρητήρια στην πρόεδρο Όλγα Γιαννιού και όλα τα μέλη της διοίκησης του ΑΕΤΟΥ για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν, με ιδιαίτερη έμφαση στις ακαδημίες και τη σωστή γαλούχηση των μικρών αθλητών. «Είναι πραγματικά δύσκολο στις μέρες μας να αναζητάτε και να πλαισιώνετε τις ακαδημίες σας με προπονητές που ταυτόχρονα είναι και σωστοί παιδαγωγοί έτσι ώστε να διαμορφώσουνε χαρακτήρες με γνώμονα την ομαδικότητα, τη συνεργατικότητα και την αλληλεγγύη. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς γι’ αυτό που κάνετε και την εξαιρετική δουλειά με τα παιδιά μας. Καλή χρονιά με πολλές επιτυχίες και καλή συνέχεια στο έργο σας. Θα είμαστε πάντα δίπλα σας σε κάθε σας προσπάθεια και πρωτοβουλία προς όφελος όλων των παιδιών του Συλλόγου και του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου», δήλωσε ο δήμαρχος Θέρμης.

Τα κομμάτια της Βασιλόπιτας μοίρασε στους  αθλητές του Συλλόγου ο αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης και πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Άγγελος Χαριστέας. Παράλληλα η πρόεδρος της ομάδας πρόσφερε στο δήμαρχο Θέρμης εικόνα του πολιούχου και προστάτη Βασιλικών Αγίου Γεωργίου, την οποία επιμελήθηκε η μαθήτρια του Κέντρου Πολιτισμού Βασιλικών, Μαρία Σαμαρά, ως ένδειξη αναγνώρισης για τη στήριξη που παρέχει ο δήμος προς τον Σύλλογο.

Τις ευχές του για καλή χρονιά και καλή αγωνιστική συνέχεια εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της ΔΕΠΠΑΘ σε θέματα Αθλητισμού Πολύχρονης Κοντοπίδης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Σάββας Αναστασιάδης, Θεόδωρος Καραόγλου, Κωνσταντίνα Αδάμου Λεωνίδας Σολτίδης, καθώς και οι υποψήφιοι Βουλευτές Φάνης Παππάς,  Αθανάσιος Γκλαβίνας, Γιώργος Φεστερίδης, Χαρά Μακρή, ο περιφερειακός σύμβουλος Κωνσταντίνος Πάλλας, οι αντιδήμαρχοι Απόστολος Τσολάκης, Βασίλης Μουστάκας, Σπύρος Γαντάς, Κώστας Κουγιουμτζίδης, η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος, Φανή Χατζηδημητρίου, ο πρόεδρος της Κοινότητας Βασιλικών Αστέριος Καρακόττας, ο πρόεδρος της ΔΕΠΠΑΘ Γιώργος Αγγέλου, ο πρόεδρος της Κοινότητας Θέρμης Τριαδίου Ευστάθιος Πιστέλας και οι τοπικοί σύμβουλοι Αργυρή Καραμανώλη και Γιώργος Βουλγαρούδης.

Από πλευράς Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης  το «παρών» έδωσαν ο Κλεόβουλος Θεοτόκης γενικός γραμματέας ΕΕΘ, η Φανή Μπλιούμη, πρόεδρος του Τμήματος Επαγγελματιών ΕΕΘ, μέλος ΕΣΕΕ και αντιπρόεδρος ΕΕΕΘ και ο Ηρακλής Ρόντσης, μέλος του Συλλόγου Επαγγελματιών Λαγκάδα, ενώ παραβρέθηκαν ο  Ηλίας Λαζαρίδης Γενικός Γραμματέας Ένωσης Επαγγελματιών Εμπόρων Δημοτικής Ενότητας Βασιλικών και η Βάσω Κωστοπούλου πρόεδρος ΔΗΜΤΟ ΝΔ Θέρμης.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο