ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Δελτία Τύπου, Εκδηλώσεις|

Τα αστέρια της Σχολής Χορού του δήμου Θέρμης θα σκορπίσουν φέτος τη λάμψη τους στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης (Μ2) με την παρουσίαση της παράστασης “Το δικό μας παραμύθι”, στις 5 – 6 – 7 Μαΐου.

Καθημερινά θα δίνονται δύο παραστάσεις, στις 17:00 και στις 20:00, στην αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης (Μ2), με γενική είσοδο 5€.

Με αφορμή τις παραστάσεις της Σχολής Χορού στο Μέγαρο Μουσικής ο πρόεδρος της ΔΕΠΠΑΘ Γιώργος Αγγέλου δήλωσε τα εξής: «Ο Ίνγκμαρ Μπέργκμαν είπε κάποτε: «Η διαφορά ανάμεσα στο ψέμα και στο παραμύθι είναι ότι το ψέμα σε βοηθά να υπεκφεύγεις τις δυσκολίες της ζωής, ενώ το παραμύθι να τις αντιμετωπίζεις». Πόσο μάλλον όταν όλο αυτό έρχεται να δέσει τόσο γλυκά με την εξωστρέφεια του χορού. Εμείς στη Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Αθλητισμού Θέρμης διαπιστώνουμε πόσο σημαντική είναι η δυνατότητα να εκφραζόμαστε μέσα από τον Χορό και κάθε τέχνη ή άθλημα. Είναι τεράστια η χαρά μας να βλέπουμε τα παιδιά μας να ανθίζουν και να μας παρουσιάζουν τέτοιες παραστάσεις. Να φτιάχνουν τα δικά τους παραμύθια! Είναι μεγάλη η ευγνωμοσύνη μας, για το γεγονός ότι διαθέτει η Επιχείρησή μας τέτοιες δασκάλες χορού, οι οποίες βλέπουν το επάγγελμά τους ως λειτούργημα. Είναι τέλος, μεγάλη η ικανοποίηση που νιώθουμε, όταν εξελίσσουμε την αναγνωρισμένη Σχολή Χορού Θέρμης, που ήδη μετρά 14 χρόνια ανοδικής πορείας. Σας ευχαριστούμε για την αμέριστη εμπιστοσύνη και υποστήριξη».


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο