ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Αναρτήθηκε η πρόσκληση προς τους ιδιοκτήτες κατοικιών, που είχαν ενοικιαστεί αποκλειστικά στο πλαίσιο των προγραμμάτων ΕΣΤΙΑ και τα οποία βρίσκονται εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Θέρμης, με την οποία καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα Στεγαστικής Συνδρομής «ΚΑΛΥΨΗ».

Οι ιδιοκτήτες που επιθυμούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα ΚΑΛΥΨΗ θα πρέπει να συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση και να την καταθέσουν είτε ηλεκτρονικά στο e-mail: kalypsi@mdat.gr, είτε ταχυδρομικά σε έντυπη μορφή για πρωτόκολλο στην Αναπτυξιακή Μείζονος Αστικής Θεσσαλονίκης Α.Ε. – Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης – ΜΑΘ ΑΕ ΑΟΤΑ, (ταχυδρομική διεύθυνση: Μανουσογιαννάκη 6, Θεσσαλονίκη 546 21, 8ος όροφος), έως την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023, σύμφωνα με τα αναφερόμενα στην Πρόσκληση.

Οι ενδιαφερόμενοι ιδιοκτήτες μπορούν να απευθύνονται και στα γραφεία της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και Δημόσιας Υγείας (Κοινοτικό Κατάστημα Τριλόφου, Πλ.Δημαρχείου 1, Τρίλοφος 57500, τηλ. επικ : 2392330213 & 214) για την διαδικασία υποβολής της αίτησής τους.

Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας σχετικά με το πρόγραμμα ΚΑΛΥΨΗ, επισυνάπτεται και η Κοινή Υπουργική Απόφαση με την οποία καθορίζονται οι όροι και προϋποθέσεις υλοποίησής του.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ

ΑΙΤΗΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ(1)

ΚΥΑ ΚΑΛΥΨΗ-09_03_2023


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο