ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου  και από τις 11.00 έως τις 14.30 θα πραγματοποιηθεί  διακοπή ρεύματος – λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών  που πρόκειται να εκτελεστούν –  συγκεκριμένα οι καταναλωτές οι οποίοι βρίσκονται στην περιοχή της Θέρμης Τριαδίου περιμετρικά των οδών  Αγιορειτών Πατέρων, Μελπομένης, Λέοντος Σοφού  κ.α.

Κατά τη διάρκεια της διακοπής οι καταναλωτές θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι το ρεύμα θα επανέλθει χωρίς προειδοποίηση, ίσως και πριν από την καθορισμένη ώρα, γι’ αυτό τα δίκτυα της ΔΕΗ θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

Επίσης θα πρέπει να αποφύγουν κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών. Τέλος όσοι καταναλωτές έχουν τριφασικούς ηλεκτρικούς κινητήρες θα πρέπει να τους ελέγξουν εάν περιστρέφονται όπως πριν.

Παράλληλα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΥΑ Θέρμης, λόγω διακοπής ηλεκτροδότησης στο αντλιοστάσιο ΦΟΙΡΟΣ, ενδέχεται να σημειωθεί μείωση της πίεσης ή και διακοπή της υδροδότησης σε κάποιες περιοχές της Δημοτικής Κοινότητας Θέρμης


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο