ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Πλημμύρισαν τους χώρους του δημαρχείου με τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες τους τα παιδιά του 4ου Νηπιαγωγείου Θέρμης και του Ελληνικού Κολλεγίου που άνοιξαν φέτος την αυλαία για τα παραδοσιακά κάλαντα στο δήμαρχο Θέρμης Θεόδωρο Παπαδόπουλο. Φορώντας κόκκινα σκουφάκια και κρατώντας τρυγονάκια τα παιδιά του νηπιαγωγείου έψαλλαν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα και άλλες γιορτινές μελωδίες στο δήμαρχο, συνοδευόμενα από τους δασκάλους τους.

«Είστε οι πρώτοι που λέτε φέτος τα κάλαντα στο δημαρχείο! Και εν όψει και της καινούριας δημοτικής περιόδου αυτό είναι και συμβολικό να είναι γούρικο! Σας εύχομαι καλή χρονιά, να είστε αγαπημένοι μεταξύ σας, να είστε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι και να περάσετε καλές γιορτές!», ήταν οι ευχές του δημάρχου προς τα παιδιά του νηπιαγωγείου.

Ακολούθως μαθητές του δημοτικού του Ελληνικού Κολλεγίου, συνοδευόμενα από τη μπάντα του γυμνασίου του σχολείου έψαλλαν κάλαντα της Μακεδονίας και αντάλλαξαν ευχές με το δήμαρχο για τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Ο δήμαρχος Θέρμης, ευχαρίστησε τους μαθητές, τους δασκάλους και το σχολείο τους. «Είναι χαρά και τιμή που ήρθε εδώ ένα από τα καλύτερα σχολεία της πόλης. Ευχαριστώ πολύ που ήσασταν εδώ και μου ευχηθήκατε για τις γιορτές. Σας ζηλεύω για τις δυνατότητες που έχετε σήμερα και που δεν τις είχαμε εμείς. Θέλω να σας ευχηθώ και εγώ να έχετε υγεία, να είστε αγαπημένοι μεταξύ σας, να είστε ευτυχισμένοι  στις οικογένειές σας και να έχετε μια καλή καινούργια χρονιά».

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο