ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Για μία μέρα η μεγάλη γιορτή του ελληνικού Tae Kwon Do, το 6o Mars Combat Challenge θα φιλοξενηθεί στο κλειστό γυμναστήριο «Στέλιος Πιπινίκας» στα Βασιλικά, την Κυριακή 26 Μαΐου. Πρόκειται για ένα Πανελλήνιο Διασυλλογικό Τουρνουά, στο οποίο θα συμμετέχουν περισσότερα από 90 σωματεία από ολόκληρη την Ελλάδα με 1.200 αθλητές και αθλήτριες.

Η διοργάνωση αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία για την προβολή των Βασιλικών, καθώς κάθε χρόνο με αφορμή τη Συγκεκριμένη αθλητική εκδήλωση, η περιοχή δέχεται αθλητικό τουρισμό από ολόκληρη την Ελλάδα.

Στο μεγάλο αυτό αθλητικό θεσμό, πανελλήνιας εμβέλειας για μία ολόκληρη μέρα το κλειστό γυμναστήριο των Βασιλικών θα γεμίσει αθλητές και αθλήτριες από κάθε σημείο της χώρας, ενώ εκτιμάται ότι το τουρνουά θα παρακολουθήσουν 5.000 με 6.000 θεατές. Αξίζει να αναφερθεί ότι στόχος των διοργανωτών είναι να ενσωματώνουν κάθε χρόνο καινοτομίες στη διαδικασία της διοργάνωσης, ώστε να προάγεται το άθλημα και παράλληλα οι αθλητές και οι αθλήτριες να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

«Πρόκειται για το μοναδικό τουρνουά με υπερυψωμένο τερέν, επαγγελματικό φωτισμό, καπνούς και τεράστιο video wall. Θέλουμε ο αθλητής που συμμετέχει να νιώθει ότι είναι ο πρωταγωνιστής», εξηγεί ο ομοσπονδιακός προπονητής και ιδρυτής του Συλλόγου «Α.Σ. Tae Kwon Do Βασιλικών Mars», Χρήστος Ευθυμίου και συνεχίζει: «Φέτος για πρώτη φορά θα έχουμε κλειστά προθερμαντήρια στο προαύλιο του γυμναστηρίου. Αυτό θα μειώσει το συνωστισμό εντός του γηπέδου κατά τη διάρκεια των αγώνων. Στόχος μας είναι να εξελισσόμαστε κάθε χρόνο και να προσφέρουμε κάτι παραπάνω, ενώ ο επόμενος στόχος μας είναι από την επόμενη χρονιά το τουρνουά «Mars Combat Challenge» να έχει διεθνή χαρακτήρα και να διαρκεί συνολικά τρεις ημέρες».


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο