ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Στην Attica Green Expo που έχει ταυτιστεί ως έκθεση-θεσμός για το περιβάλλον αφού αποτελεί σημείο συνάντησης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, του πολίτη και της νέα γενιάς, συμμετείχε η Πολιτική Προστασία του δήμου Θέρμης. Στο πλαίσιο της έκθεσης παρουσιάστηκαν έργα και υπηρεσίες για την προστασία του Περιβάλλοντος ενώ πραγματοποιήθηκαν ανοιχτοί διάλογοι και προβλήθηκαν οι διεθνείς τάσεις με τελικό στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών σε ένα υγιές περιβάλλον.

Για μια ακόμη χρονιά η Attica Green Expo στόχευσε στην εκπαίδευση στελεχών Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα από την Πανελλήνια Ένωση Τοπικής Αυτοδιοίκησης Γενικών Γραμματέων “Κλεισθένης” και τον ιδιωτικό Φορέα Forum Training and Consulting.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Κωνσταντίνος Κουγιουμτζίδης ο οποίος συμμετείχε στην έκθεση ως επικεφαλής του κλιμακίου της Πολιτικής Προστασίας του δήμου Θέρμης αναφέρει ότι “έχοντας ολοκληρώσει ορθά τη διαδικασία του καθορισμού των οικιστικών πολυγώνων, όπως προβλέπεται από τον Κανονισμό Πυροπροστασίας, ίσως και πρώτος πανελλαδικά, ο Δήμος Θέρμης συνεχίζει την ενδυνάμωση του μηχανισμού της Πολιτικής Προστασίας με δράσεις εξωστρέφειας. Ένα διήμερο στην Αθήνα, γεμάτο με συναντήσεις, ανταλλαγές απόψεων και πολύπλευρη ενημέρωση σε σχετικά θέματα του χώρου, ξεκίνησε καλύπτοντας την 1η Γενική Συνέλευση του Ελληνικού Δικτύου Ανθεκτικών Πόλεων, την Τετάρτη 29/5, και έκλεισε με την 3η Attica Green Expo, την Πέμπτη 30/5. Επιστρέφουμε και συνεχίζουμε, με κύριο μέλημά μας την επαγρύπνηση για τη δύσκολη αντιπυρική περίοδο που έχει ήδη ξεκινήσει».


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο