ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Σε πλήρη ετοιμότητα, ώστε να διεξαχθεί ομαλά η εκλογική διαδικασία της 9ης Ιουνίου, από την οποία θα προκύψουν οι 21 ευρωβουλευτές της Ελλάδας, βρίσκεται ο δήμος Θέρμης. Οι υπηρεσίες και οι εργαζόμενοι που έχουν επωμιστεί συγκεκριμένο ρόλο για την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών είναι έτοιμες για τις κάλπες, ενώ το σαββατοκύριακο ο δήμος θα βρίσκεται σε πλήρη επιφυλακή.

Στο δήμο Θέρμης θα λειτουργήσουν 15 εκλογικά κέντρα με 67 εκλογικά τμήματα, ενώ για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των δημοτών, το Γραφείο Δημοτολογίου θα παραμείνει ανοικτό το Σάββατο 8/6 από τις 8 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, ενώ την ημέρα των εκλογών (Κυριακή 9/6) θα βρίσκεται σε λειτουργία από τις 7:00 έως τις 19:00.

Παράλληλα, στην είσοδο όλων των εκλογικών κέντρων θα υπάρχει χώρος υποδοχής και υποστήριξης εκλογέων με αναπηρία και μειωμένη κινητικότητα με την ειδική σήμανση «Σημείο υποδοχής ΑμεΑ», ενώ δημοτικός υπάλληλος θα βρίσκεται στα εξής εκλογικά κέντρα για την εξυπηρέτησή τους: 1ο και 2ο δημοτικά σχολεία Θέρμης, στο δημοτικό σχολείο Βασιλικών, στο 1ο δημοτικό σχολείο Τριλόφου, και στα δημοτικά σχολεία Νέου Ρυσίου και Καρδίας.

Επιπλέον, ο δήμος Θέρμης ενημερώνει ότι υπάρχουν αλλαγές στα εκλογικά τμήματα σε σχέση με τις εκλογικές αναμετρήσεις του 2023. Για το λόγο αυτό οι δημότες μπορούν να ενημερώνονται για το εκλογικό τμήμα που θα ψηφίσουν, είτε από την ηλεκτρονική πλατφόρμα «Μάθε πού ψηφίζεις» που είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών (www.ypes.gr) είτε από το δημοτολόγιο του δήμου Θέρμης επικοινωνώντας με τα τηλέφωνα 2313300750, -751, -752.

Σημειώνεται δε ότι την Κυριακή 09/06 ημέρα διεξαγωγής των ευρωεκλογών σε όλες τις Κοινότητες του δήμου Θέρμης θα υπάρχουν δημοτικοί υπάλληλοι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Προσοχή: Όσοι δημότες είχαν καταθέσει αίτηση για επιστολική ψήφο αλλά για οποιονδήποτε λόγο δεν ψήφισαν εντός της προθεσμίας, μπορούν να προσέλθουν κανονικά στις κάλπες της Κυριακής, από τις 11.00 έως τις 19.00 για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

 

Tα εκλογικά κέντρα στο δήμο Θέρμης – Ευρωεκλογές 2024


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο