ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Μία μαγική μουσική βραδιά με τις τετράφωνες Χορωδίες των ΚΑΠΗ του Δήμου Θέρμης απόλαυσαν οι εκατοντάδες που κατέκλυσαν την αίθουσα Θεάτρου του Πολιτιστικού Κέντρου Θέρμης, το βράδυ της Τετάρτης 12 Ιουνίου για να παρακολουθήσουν την 8η χορωδιακή συνάντηση «Γεώργιος Κοντοπίδης». Μέσα από ένα πολυσύνθετο ρεπερτόριο, από έντεχνο κυρίως ελληνικό τραγούδι διακεκριμένων συνθετών όπως ο Μάνος Χατζιδάκις, τα χορωδιακά σύνολα των Κέντρων Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων του Δήμου, υπό την καθοδήγηση των χορωδών Μαρίας Τραγιάννη, Λεωνίδα Βλαχόπουλου και Στέλιου Ζαχαρίου συνέθεσαν ένα μοναδικό παζλ ηχοχρωμάτων, μαγεύοντας το κοινό το οποίο δε σταμάτησε καθ’ όλη τη βραδιά να τους ανταμείβει με το θερμότατο χειροκρότημά του.

Στη σκηνή εμφανίστηκαν κατά σειρά οι χορωδίες των ΚΑΠΗ Τριλόφου, Νέας Ραιδεστού, Κάτω Σχολαρίου, Αγίου Αντωνίου, Θέρμης, Καρδίας, Βασιλικών και Ταγαράδων που παρουσίασαν τις μελωδίες τους συνοδεία πιάνου.

Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Απόστολος Τσολάκης μεταφέροντας τους χαιρετισμούς του δημάρχου Θέρμης Θεόδωρου Παπαδόπουλου, ο οποίος για λόγους υγείας δεν κατάφερε να παραστεί στην Χορωδιακή συνάντηση, αναφέρθηκε στην υποστήριξη και στις παροχές που φροντίζει και εξασφαλίζει κάθε χρόνο η δημοτική αρχή προς τα ΚΑΠΗ, αυξάνοντας και τον προϋπολογισμό και χρηματοδότησή τους. «Αποτελείτε ένα ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας μας, με αξιόλογες δημιουργικές δραστηριότητες, και επιτρέψτε μου να σας συγχαρώ για την ενεργή συμμετοχή σας στην κοινωνική και πολιτιστική ζωή του Δήμου Θέρμης και να ευχηθώ όλοι μαζί, ενωμένοι να αγωνιστούμε ώστε να καταφέρουμε να επιτύχουμε ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας και τα παιδιά μας», σημείωσε ο κ. Τσολάκης. Παράλληλα ξεκαθάρισε πως προτεραιότητα της δημοτικής αρχής αποτελεί η συνέχιση και η επιπλέον ενίσχυση αυτών των προγραμμάτων.

Η Εντεταλμένη δημοτική Σύμβουλος για θέματα των ΚΑΠΗ, Κατερίνα Λιόλιου καλωσόρισε τους εκατοντάδες συνδημότες μας που τίμησαν τη μεγάλη αυτή χορωδιακή συνάντηση, ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίησή της και ευχήθηκε καλή δύναμη και καλό καλοκαίρι σε όλους. Ο πρόεδρος του ΚΑΠΗ Θέρμης Ανδρέας Βιολιτζής φανερά συγκινημένος ευχαρίστησε όλους τους προέδρους των ΚΑΠΗ που συμμετείχαν για μία ακόμη φορά στη μεγάλη εκδήλωση των Χορωδιών, όπως και τον δήμαρχο Θέρμης για τις γενναίες παροχές προς τις δομές και ευχήθηκε σε όλους καλό καλοκαίρι με την έναρξη και των θαλασσινών μπάνιων που ακολουθεί το επόμενο διάστημα, σε συνδυασμό με τις ημερήσιες εκδρομές.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο