ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Τους μαθητές – παγκόσμιους πρωταθλητές του Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης υποδέχτηκαν χθες στο σχολείο τους ο δήμαρχος Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Κωνσταντίνος Γιουτίκας, η αντιδήμαρχος Αθλητισμού του δήμου Θεσσαλονίκης Κούλα Γιαννακίδου ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Θέρμης Πολυχρόνης Κοντοπίδης καθώς και γονείς, φίλοι, εκπαιδευτικοί και συμμαθητές.

Οι μαθητές από το Ελληνικό Κολλέγιο κατέκτησαν την πρώτη θέση στο παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης το οποίο έγινε στο Μακάο της Κίνας, επικρατώντας της ομάδας από τη Γαλλία με 74-63. «Δεν μπορούμε να περιγράψουμε τα συναισθήματά μας, πόση χαρά και πόση δύναμη νιώσαμε. Όλα μοιάζουν μαγικά και σαν όνειρο» έλεγαν οι μαθητές που βρέθηκαν χθες το απόγευμα στο σχολείο τους, αμέσως μετά την επιστροφή τους στη Θεσσαλονίκη με τα χρυσά μετάλλια στο στήθος τους.

Ο δήμαρχος Θέρμης υποδεχόμενος τους παγκόσμιους πρωταθλητές, τους συνεχάρη για την τεράστια επιτυχία τους, όπως και όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτήν την κατάκτηση λέγοντας πως «μας κάνατε όλους πολύ περήφανους, εύχομαι και στη συνέχεια να έχετε πάντα τέτοιες επιτυχίες ως ενήλικες στη ζωή σας. Σας ευχαριστούμε για τη χαρά και την υπερηφάνεια που μας γεμίσατε όλους».

Η διευθύντρια του σχολείου Έμυ  Φουντά εξέφρασε ικανοποίηση και περηφάνια για τους «χρυσούς» μαθητές, οι οποίοι κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια και προπονήθηκαν εντατικά προκειμένου να κατορθώσουν ν’ ανέβουν στην κορυφή του παγκόσμιου βάθρου.

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο