ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου είναι η προθεσμία για την κατάθεση αιτήσεων από κατοίκους της Κοινότητας Λιβαδίου, οι οποίοι ενδιαφέρονται να προμηθευτούν καυσόξυλα με χαμηλό τίμημα, για αποκλειστικά ατομική τους χρήση, στο πλαίσιο εφαρμογής του προγράμματος καυσοξυλείας. Στόχος του προγράμματος είναι η στήριξη με τη συγκεκριμένη μορφή επιδότησης θέρμανσης των δασόβιων και παραδασόβιων πληθυσμών. Σύμφωνα με το σχετικό έγγραφο του Δασαρχείου δικαιούχοι του προγράμματος είναι κάτοικοι του Λιβαδίου.

Οι τιμές διάθεσης καυσόξυλων ατομικών αναγκών που θα ισχύσουν για τη φετινή χειμερινή περίοδο για τους κατοίκους της κοινότητας Λιβαδίου διαμορφώνονται ως εξής: 12,36 ανά χ.κ.μ. και 8,54 για τις ευπαθείς ομάδες.

Η ποσότητα των διατιθέμενων καυσόξυλων καθορίζεται μέχρι τα 18 χ.κ.μ. (12χ.κ.μ.+ 50%) για τους μόνιμους κατοίκους όλων των κατηγοριών δικαιούχων.

Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες, κάτοικοι Λιβαδίου, θα πρέπει να υποβάλλουν τις δηλώσεις στο Κοινοτικό καφενείο, από τη Δευτέρα 19 Αυγούστου έως και την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024. Η κάθε αίτηση θα συνοδεύεται από βεβαίωση μόνιμης κατοικίας. Στην περίπτωση που οι δικαιούχοι εμπίπτουν στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (συνταξιούχοι του ΟΓΑ, πολύτεκνοι ή τρίτεκνοι, άτομα με αναπηρία σε ποσοστό 67% και άνω, μακροχρόνια άνεργοι και στρατευμένοι οικογενειάρχες) οι αιτήσεις τους θα πρέπει να συνοδεύονται και από τις αντίστοιχες προβλεπόμενες βεβαιώσεις στην ως άνω υπουργική απόφαση.

Οι ενδιαφερόμενοι για οποιαδήποτε πληροφορία μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6980787832


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο