ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Εκδηλώσεις, Ενημέρωση|

Ο Σύλλογος Καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου Θέρμης, στο πλαίσιο των εκδηλώσεών του,  διοργανώνει συναυλία  με το TRIO PERLA. Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Δημοτικό Ωδείο Θέρμης. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Θέρμης την Τετάρτη 24 Απριλίου 2013 και ώρα έναρξης 21.00 μ.μ. Το τρίο αποτελείται από τους Sevil U. Weinstein(βιολί),Elif Kantarcı Akkaya(βιόλα) & Aygül GÜNALTAY ŞAHİNALP(πιάνο) και εμφανίζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Είσοδος-Συνδρομή 5 ευρώ και 2 ευρώ (μαθητικό, φοιτητικό).

Στη συναυλία θα παρουσιαστούν έργα των N. BASEGMEZLER ‘Three Gifts’  (Armagan), H. UCARSU Turkish Folk Song ‘Elif ’Y. TURA ‘Three Walses’, A. A. SAYGUN ‘Horon’I. LACHNER Piano Trio  No.1 Op. 37.

 
Βιογραφικά καλλιτεχνών:

H Aygul Günaltay ŞAHİNALP(πιάνο). Γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη το 1973. Σπούδασε με  τον Alfons Kontarsky το καλοκαίρι του 1988  Μουσική Ακαδημία του Salzburg, και συμμετείχε σε master-classes με τους Vitaly Margulis, Leontina Margulis, Igo KOCH, Μιχαήλ VOSKRASENSKY, Irina ZARİTSKAYA, Andrei Diev και Hüseyin SERMET. Έδωσε συναυλίες μουσικής δωματίου και ρεσιτάλ σε διάφορες αίθουσες συναυλιών όπως το Πανεπιστήμιο Βοσπόρου, Cemal Reşit Rey Concert Hall, Atatürk Culture Center, αυστριακό Κέντρο Πολιτισμού, Ιταλικό Κέντρο Πολιτισμού, Onay Έκθεση Τέχνης και το Μέγαρο House, Koç Universityκ.α Με τα σύνολα μουσικής δωματίου “Pan Trio» και «Trio Perla” έχει εμφανιστεί σε  συναυλίες τόσο στην Τουρκία όσο και στο εξωτερικό. Διδάσκει  Πιάνο στο Κρατικό Ωδείο του Πανεπιστημίου της Κωνσταντινούπολης και έχει την θέση του Αναπληρωτή Διευθυντή από το 2007

 Η Sevil Ulucan Weinstein άρχισε να παίζει βιολί στην ηλικία των 6 ετών Συνέχισε τις σπουδές βιολιού με Venyamin Varsawsky στο Κρατικό Ωδείο του Πανεπιστημίου της Κωνσταντινούπολης από όπου αποφοίτησε με πρώτο βραβείο. Παρακολούθησε master-classes με τους Shlomo Mintz, Shmuel Ashkenasi, Cihat Aşkın, Hagai Schacham, Haim Taub και Μιχαήλ Khomitzer.
Έχει συμπράξει ως σολίστ με διάφορες ορχήστρες όπως
: Istanbul Chamber Orchestra; Presidential State Symphony Orchestra; Bursa State Symphony Orchestra; Adana-Cukurova State Symphony Orchestra; Antalya State Symphony Orchestra; Askin Ensemble; Philharmonia Istanbul and Istanbul University Academic Symphony Orchestra.
Το ντεμπούτο της στο εξωτερικό συναυλία πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο Konzerthous τον Αύγουστο του 2006 στο Young-Euro-Classic Festival
Η Sevil Ulucan έχει κυκλοφορήσει το πρώτο σόλο άλμπουμ της, Sevdana, το 2009,  ενώ το 2011 έλαβε το διδακτορικό της από το IUSC το 2011.

 Η Elif Kantarcı Akkaya γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη. Άρχισε να σπουδάζει βιόλα με την Ani İnci στο Πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης Από το 1994, συνέχισε τις σπουδές της με Çiğdem Epikmen. Παρακολούθησε σεμινάρια του Mathias Bucholz, Τατιάνα Masurenko και Rusen Güneş. Έδωσε αξιόλογες συναυλίες στην Ι.ϋ Κρατικό Ωδείο School Orchestra, Διεθνές Φεστιβάλ Μπετόβεν και Young Euro Classic Festival, ως μέλος της ορχήστρας. Έχει συνεργαστεί με γνωστούς μαέστρους όπως οι Peter Gülke, Helmut Rilling και Kryztof Penderecki. Έχει αποφοίτησε το 2003 και έλαβε το μεταπτυχιακό της το 2007. Έδωσε πολλές συναυλίες στην Κωνσταντινούπολη Κρατική Ορχήστρα, Bursa Regional State Symphony Orchestra, Κωνσταντινούπολη Chamber Orchestra και Τζεμάλ Ρεσίτ Rey Συμφωνική Ορχήστρα της Κωνσταντινούπολης.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο