
Ο δραστήριος Σύλλογος του 2ου Νηπιαγωγείου Θέρμης μεταμόρφωσε κυριολεκτικά την αυλή του σχολείου, με σειρά δράσεων και παρεμβάσεων, σε ένα ευχάριστο χώρο αναψυχής και παιχνιδιού για όλα τα νήπια του σχολείου.
Όταν γονείς, και εκπαιδευτικοί ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα κοινό σκοπό, όταν η αλληλεγγύη και η ανιδιοτελής προσφορά διδάσκεται με πράξεις από τους μεγάλους στους μικρούς, τότε είναι βέβαιο ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Για μία ακόμη φορά ένας Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, δείχνει σε όλους το δρόμο της εθελοντικής προσφοράς και σκορπίζει χαμόγελα στα παιδιά με τη δράση του. Συγκεκριμένα, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Νηπιαγωγείου Θέρμης, το τελευταίο χρονικό διάστημα ανέλαβε πρωτοβουλία παρεμβάσεων στον εξωτερικό χώρο του Νηπιαγωγείου, με εργασίες όπως ελαιοχρωματισμούς, ζωγραφιές στο πάτωμα και τους τοίχους, περιποίηση των παρτεριών, φύτευση λουλουδιών κ.α.
Κάθε προσφορά, μικρή ή μεγάλη, είναι ένας θησαυρός για τα παιδιά. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους.
