Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Με ιδιαίτερη επιτυχία έγινε το Σάββατο 13 Ιουνίου στην κεντρική πλατεία Θέρμης η

δράση «Square Project / Let’s Move Θέρμη», μια πρωτοβουλία του Δήμου Θέρμης, στο πλαίσιο της Εθνικής Πρωτεύουσας Νεολαίας 2026, σε συνεργασία με το Συμβούλιο Νέων Δήμου Θέρμης, το γυμναστήριο Pulse και τα καταστήματα Yoki και Lodge. Η εκδήλωση συνδύασε τη φυσική άσκηση, τη μουσική και την κοινωνική προσφορά, μετατρέποντας

την πλατεία σε έναν ανοιχτό χώρο άθλησης, ψυχαγωγίας και συνάντησης για εκατοντάδες νέους και νέες.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε ομαδικές δραστηριότητες fitness, ενώ στη συνέχεια η βραδιά συνεχίστηκε με μουσική από τους DJs Amano και Myrophora, οι οποίοι δημιούργησαν μια ιδιαίτερα ζωντανή ατμόσφαιρα.

Πέρα από τον ψυχαγωγικό της χαρακτήρα, η δράση είχε και έντονο κοινωνικό αποτύπωμα, καθώς διοργανώθηκε με στόχο την ενίσχυση του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου. Η μεγάλη ανταπόκριση των συμμετεχόντων απέδειξε για ακόμη μία φορά ότι η διασκέδαση μπορεί να συνδυαστεί με την κοινωνική ευαισθησία και την προσφορά προς τον συνάνθρωπο.

Ο Δήμος Θέρμης ευχαριστεί θερμά όλους όσοι συμμετείχαν και στήριξαν τη δράση, καθώς και τους συνεργαζόμενους φορείς και επιχειρήσεις για την πολύτιμη συμβολή τους στην επιτυχή διοργάνωση.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο