Η διοίκηση του Δήμου Θέρμης ενημερώθηκε πριν από λίγο ότι διάφοροι επιτήδειοι τηλεφωνούν σε σπίτια, λέγοντας ότι είναι υπάλληλοι της ΔΕΗ τους οποίους παρακάλεσε ο Δήμος να ενημερώσουν πως δήθεν πρόκειται να γίνει διακοπή ρεύματος και για το λόγο αυτό θα πρέπει να φύγουν από τα σπίτια τους.
Ο Δήμος Θέρμης ενημερώνει τους πολίτες ότι πρόκειται για απάτη και συνιστά να κλείνουν αμέσως το τηλέφωνο. Παράλληλα, προβαίνουμε σε ενημέρωση των αρμοδίων αρχών προκειμένου να λάβουν τα μέτρα τους.
Τέλος, ενημερώνουμε, κυρίως τους ηλικιωμένους, ότι ο Δήμος Θέρμης, σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Θέρμης, συνεχίζει τη δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των ηλικιωμένων πολιτών σχετικά με τις τηλεφωνικές απάτες που βρίσκονται σε έξαρση το τελευταίο διάστημα.
Οι ενημερωτικές εκδηλώσεις του δεύτερου κύκλου θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα το οποίο έχει ήδη ανακοινωθεί τις προηγούμενες ημέρες:
Ο Δήμος Θέρμης καλεί όλα τα μέλη των ΚΑΠΗ να συμμετάσχουν στις συναντήσεις ενημέρωσης, συμβάλλοντας στην ενίσχυση της προσωπικής τους ασφάλειας και στην αποτελεσματικότερη προστασία τους απέναντι σε φαινόμενα εξαπάτησης που δυστυχώς παρουσιάζουν αυξητική τάση τα τελευταία χρόνια.